Добре съм си дошла :)

Най-накрая се престраших! След месеци мъдруване плахо, плахо пристъпвам из дебрите на блого-правенето. Притесняват ме толкова много неща - правописа и пунктуацията, които ще бъркам постоянно (извинявам се на учителката си по български език, която наистина даде всичко от себе си); факта, че не дори не мога да открия, къде да напиша кратко представяне на идеята на блога; това, че нямам никакъв шанс да се конкурирам с професионалните фууд-блогъри ... и т.н. и т.н. 

За мен лично приготвянето на храна и най-вече десерти е голямо приключение, което най-често завършва с куп чинии, а понякога и с опит да открия, какво съм успяла да сготвя. Ще споделям и провалите и успехите си. Понякога съвети - какво да не се прави при приготвянето на ястие са също толкова важни, колкото и списъка с необходимите продукти.

В заключение:
Знайно е, че всяко начало е трудно :) Надявам се моето кулинарно прохождане поне да е забавно, а защо не и полезно. Най-важното е да се прави от сърце и с усмивка. 

Добре дошли и да ви е сладко!

Коментари

  1. Габи, добре дошла в царството на кулинарните авантюристи, пътешественици, вещици и чародейки и т.н.
    Всеки пристъпва плахо в блого-правенето. На мен тази идея ми се въртеше в главата поне 3 месеца. После 2 месеца публикувах, без да се решавам да споделя всичко в нета.
    Е, вече се радвам на последоватили. Дори моятя кула стяня блог на 7 март.
    Благодаря гласуваното доверие и включването на Ароматно в кулата на вещицата в твоя сисък от блогове.
    Определено е много мотивиращо към нови и нови предизвикателства.
    От сърце ти желая успех и удовлетворение от делото.

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря за хубавите думи! С удоволствие разгледждам твоя блог и може би ще прозвучи странно, но откривам в него вече казани и написани от теб неща, които важат и за мен :) Пожелавам ти още много награди и позитивни емоции в безбрежното море на кулинарното изкуство.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации