Пиле с кус-кус и зеленчуци



Не знам дали съм споделила за тоталната ми любов към кус-куса, която открих от едно известно време и към пастата като цяло :) Не че имам много опит в приготвянето и и съм много далеч от оригиналните италиански рецепти, но пък обичам всякакви видове спагети, лазаня и др. подобни. Едва ли аз съм открила рецептата за "печени спагети", но мисля, че тя е единствената, която все още половинката се съгласява да правя и за него, защото всичко останало му омръзна :)
Да се върна към пилето обаче. Нищо изненадващо като рецепта, но пък се заиграх със снимките и понеже почти нищо не съм снимала от сготвеното през последните месеци, реших все пак да я споделя.





Коментари

  1. Готвила съм зеленчуци с кус-кус и ми много харесва. Впечатлена съм от мариноването на зеленчуците, което правиш. Много ми допадна и ще пробвам обезателно! В съчетание с крехкото пилешко не се и съмнявам за вкуса!
    Поздрави, Габи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На това маринова ме научи една колежка, която след това пече зеленчуците на грил и стават супер! Само трябва да се внимава с лимона, защото аз винаги прекалявам :) Може да се замести със соев сос. Хубава вечер от мен!

      Изтриване
  2. Габиии, толкова е вкусно! А в чинийката ти съм влюбена, страхотна е.. :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че апетитно! Честит празник днес!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Траянка! Много усмихнати дни и да си винаги глезена от любимия човек!

      Изтриване
  4. Страхотно поднесено ястие, Габи!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации