Chef за Кеф

Ще ми простите надявам се, че ще си позволя суетата да се похваля :) Преди малко повече от една седмица получих съвсем първата си покана да присъствам на представяне на ново кулинарно училище в качеството си на кулинарен блогър. Мисля да ви спестя размислите дали да присъствам, при условие, че там ще бъдат някои дами от блог-пространствоно, на които истински се възхищавам, но накрая вроденото ми любопитство надделя дори над снежната буря и трудните зимни условия в София и отидох. Бях много приятно изненадана от непринудената обстановка и приятелското посрещане. Домакините ни зарадваха и с изключително меню - здравословна салата, пилешко месо приготвено с най-вкусният сос, който съм опитвала и разбира се десерт - крем от дюли върху пюре от банани и с добавка на домашно направени пияни вишни :) Какво да ви кажа - храната сама за себе си говореше за шеф готвач Виктор и това, на което ще научи своите курсисти. За съжаление не бях взела фотоапарат и не мога да ви покажа снимки. А повече информация за самите кулинарни курсове може да намерите на интернет страницата: http://www.chefzakef.com/.П.П. Снимките са предоставени от организаторите.

Коментари

 1. Габи, поздравления! Представям си вълнението ти, дори аз в момента се вълнувам с теб:). Но защо не взе фотоапарата... Сигурна съм, че ще има и други такива прояви, и тогава задължително го вземи:)! Хубава вечер от мен и приятни почивни дни!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бонбонче, наистина бяха големи вълнения :) А не взех фотоапарата, защото някак си мислех, че ще е по-официално и няма да имам възможност да снимам :) Но следващият път ще се оборудвам задължително! Прегръдки и хубави почивни дни!

   Изтриване
 2. Габи, имала си много интересно преживяване!Би ми било интересно да го видя през твоите очи!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бети, наистина ми беше интересно! Ситуацията някак провокира в мен не само блогъра, но и социолога и ми беше интересно да наблюдавам начина на организация, поведението на хората, подбора на присъстващите - просто професионална деформаця :) Опасявам се, че ако имах фотоапарат бих снимала по-малко храната и повече дребни детайли като античен асансьор с монети, подредбата на съдовете в кухнята и много хитро направената ниша - закачалка :))) А храната си заслужаваше някой с наистина професионални умения за заснемане! Беше истинско удоволствие :)

   Изтриване
 3. Габи, радвам се на тази покана :)
  От вълнение си забравила фото-то, но няма значение!
  По важното е че си отишла и си се насладила на видяното!
  Хубава вечер и усмихнат уикенд!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дани, големи вълнения бяха наистина :) Хубави и усмихнати почивни дни!

   Изтриване
 4. Габи, поздравявам те слънчево момиче и се радвам, че си имала такова приятно и вълнуващо изживяване!
  Прегръщам те*)

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесно е, че въпреки снежната виелица си успяла да посетиш тази светла и просторна кухня-училище!:-)

  ОтговорИзтриване
 6. Това е голямо приключение, не само емоции но и нови знания! Поздрави Габи!
  Очаквам с интерес какво ново си научила и много снимки!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Браво на теб! Дано си запомнила скришно някоя рецепта:)

  ОтговорИзтриване
 8. Габи, страхотно преживяване си имала. Другия път с повече снимки да се върнеш :)))
  Поздрави и хубава събота!

  ОтговорИзтриване
 9. Габи, чудесно, и честито... мисля, че имате снимки във фейсбука ето тук... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.151263204989856.31901.145810615535115&type=1 Вярвам, че е било много мило и приятно разнообразие и определено незабравимо събиране. Поздрави и разбра ли какъв бил соса към пилето, ако.. Да, ще го пробваме... ако не към пиле, то към риба. Поздрави пак.

  ОтговорИзтриване
 10. Габи, страхотно изживяване и прекрасна покана.Много ще се радвам ако ни споделиш и някоя рецепта за напред.
  Прегръдки мила!

  ОтговорИзтриване
 11. Прекрасни положителни и много полезни нови емоции, слънце!:-))
  Радвам ти се от сърце, Габчо!
  И аз се надявам да ни представищ някоя запомнена рецепта.:-))
  Прегръщам те и ти пожелавам чудесни и усмихнати почивни дни!

  ОтговорИзтриване
 12. Поздравления!Радвам се за предоставената ти възможност и че споделяш с нас тези приятни вълнения!Но следващият път с фото, моля!Приятна вечер!

  ОтговорИзтриване
 13. Поздравления и от мен за поканата и преживяните приятни моменти!
  Пожелавам ти и за в бъдеще подобни възможности!
  Сърдечни поздрави!

  ОтговорИзтриване
 14. Много ви благодаря на всички за подкрепата! Наистина за мен беше интересно преживяване! Поуката за следващият път ще бъде - фотоапарат за снимки и бележник за записване на рецепти :)
  Иве - наистина това са снимки от срещата! Относно сосчето - беше предварително приготвено и доколкото разбрах в него има кокосово мляко, мед, джиндър и лимонова трева :)
  Прегръдки на всички и хубава нова седмица!

  ОтговорИзтриване
 15. Габи,чудесно е,че са те поканили и ти си откликнала!Така и ние научихме за подобно училище,от което вярвам ще имат полза доста хора,защото учудващо има много,които искат да се научат да готвят чрез подобни курсове!

  Хубава седмица!

  ОтговорИзтриване
 16. Габи,честито миличка
  още много такива покани да има защото го заслужаваш
  прегръдки

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации