ЧНГ

Винаги съм харесвала "To Do" списъците. Не че съм правила такъв - освен ако не броим списъците за пазаруване, списък за предимствата на една квартира, списък за почивка на море ... с две думи малко съм пристрастена към правенето на списъци :) Но има нещо много привличащо ме в "to do list" или списък с цели за 2014 или 120 неща, които да направя до края на живота си (например). Не съм правила до момента и четейки такива и замисляйки се какво бих написала май са или много практични неща, като да отслабна 5 килограма, да се запиша на курс по френски език и т.н. или характеро-променящи, като - да съм по-търпелива, да съм по-отстояваща себе си и т.н. Спомних си как като бях малка бях решила, че трябва да направя нещо щуро - като това да отдам чест на минаващ камион с войници (живеех в квартал, в който минаващите камиони и танкове с войници бяха ежедневие)... Не знам защо ми се струваше като нещо много неустоимо за правене и доста безсмислено. Направих го :) Мисля, че беше доста забавно за войниците :)
Не знам какви са (днес) моите 120 неща, които да направя до края на живота си, може би защото съм спряла да мечтая, а се опитвам да съм разумен възрастен, който е практичен и рационален и иска да израсне в службата, да получи коледен бонус или просто да си запази работата... Но пък не бих се отказала (може би) от летене с делтапланер или посещение в Уолт Дисни или хм ... май не ми хрумва трето поред желание за списъка ...
След този необичаен увод ето го и моето пожелание за Новата година е - Мечтайте смело! Разровете се и извадете наяве най-смелите си мечти или си измислете нови - от тези лудите и непрактичните, тези които те карат да се кикотиш докато си ги представяш изпълнени :) Но пък те правят толкова щастлив дори и само като си мечтаеш за тях ... Така че бъдете щастливи и мечтайте смело през новата 2014 година!

Коментари

  1. Честита нова година, Габи!
    Да е мирна и благословена,щедра на успехи и сбъднати мечти!
    Да ви донесе много здраве и прекрасни преживявания!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита нова година, Габи! От сърце ти желая да си здрава и да изпълниш поне една мечта тази година. :) А аз искам да скоча с парашут... ;)
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Честита Нова година, Габи!
    Не знам нищо по-хубаво от мечтите,
    освен тяхната реализация :)
    Така, че мечтай и не се отказвай!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Габи,пожелавм ти през 2014-та да сбъднеш голяма част от мечтите си и на тяхно место да поставиш по-нови такива!
    Бъди здрава!
    Бъди добра!
    Бъди щедра!
    Прегръдки!
    ПС:Тези пожелания са и за всичките ти обични хора:)!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита Нова Година, Габи! Бъде все така креативна и не спирай да мечтаеш!

    ОтговорИзтриване
  6. Габи, Честита Нова година! И не преставай да мечтаеш!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Нова година, Габи, с пожелания за здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации