tag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post7351095257940779192..comments2023-04-28T14:26:14.501+03:00Comments on Авантюристично в кухнята: Торта "ШуШу"Габиhttp://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post-34495666101390682302013-03-24T22:27:20.054+02:002013-03-24T22:27:20.054+02:00Здравей, много се радвам, че ви е харесал моя слад...Здравей, много се радвам, че ви е харесал моя сладкиш :) По-принцип карамелизирам съвсем малко захарта - съвсем леко променя цвета си, защото я обичам по този начин и предполагам, че затова моя крем е по-светъл. Но като цяло и той има карамелен цвят - предполагам, че просто не се вижда добре на снимките, защото снимах вечер. А този крем, който е отгоре върху сладкиша е вид сметанов и той вече е съвсем светъл :) <br />Надявам се да съм била от полза. Сърдечни поздрави!Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post-28201510043067560082013-03-24T18:58:03.373+02:002013-03-24T18:58:03.373+02:00Здравей,
пробвах твоя сладкиш,но вида на моят не о...Здравей,<br />пробвах твоя сладкиш,но вида на моят не отговаряше на това което виждам.<br />Кремът който ми се получи беше с цвят на карамел,а твоя изглежда бял,как го постигна след като захарта се карамелизира? :)) Иначе вкуса беше страхотен,поздравления,определено ще го повторя,семейството ми много го хареса.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post-4656527401329423312011-09-27T21:21:41.997+03:002011-09-27T21:21:41.997+03:00благодаря габи
ще ти пиша ако се реша да я направя...благодаря габи<br />ще ти пиша ако се реша да я направя<br />лека вечер и на теб <br /><3на гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post-73021239157882440892011-09-27T20:26:11.754+03:002011-09-27T20:26:11.754+03:00Много ти благодаря Мария! А тортичката спокойно мо...Много ти благодаря Мария! А тортичката спокойно може да я приготвиш само като сладкиш без шоколадовия борд и крема от горе - става по-бързо и лесно :) Ако имаш нужда от помощ съм на разположение! Хубава вечер!Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4830121477912042566.post-1172222548523579432011-09-23T14:00:01.304+03:002011-09-23T14:00:01.304+03:00габи тортата изглежда зашеметяващо,не знам дали ще...габи тортата изглежда зашеметяващо,не знам дали ще я пробвам,защото ми изглежда трудничка,но с удоволствие ще си хапна ако има :))))<br />заповядай една награда от мен http://kitchen-miriams28.blogspot.com/2011/09/blog-post_23.htmlна гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.com